Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Drying of Selected Major Spices: Characteristics and Influencing Parameters, Drying Technologies, Quality Retention and Energy Saving, and Mathematical Models
 
 
Titel: Drying of Selected Major Spices: Characteristics and Influencing Parameters, Drying Technologies, Quality Retention and Energy Saving, and Mathematical Models
Auteur: Majumder, Prasanta
Sinha, Abhijit
Gupta, Rajat
Sablani, Shyam S.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 6 pagina's 1028-1054
Jaar: 2021-04-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland