Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Furcellaran-Whey Protein Isolate Films with Green Tea or Pu-erh Extracts and Their Application as Packaging of an Acid-Curd Cheese
 
 
Titel: Characterization of Furcellaran-Whey Protein Isolate Films with Green Tea or Pu-erh Extracts and Their Application as Packaging of an Acid-Curd Cheese
Auteur: Pluta-Kubica, Agnieszka
Jamróz, Ewelina
Juszczak, Lesław
Krzyściak, Paweł
Zimowska, Małgorzata
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 1 pagina's 78-92
Jaar: 2021-01-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland