Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Recent Advancements on Vibrational Spectroscopic Techniques for the Detection of Authenticity and Adulteration in Horticultural Products with a Specific Focus on Oils, Juices and Powders
 
 
Titel: Recent Advancements on Vibrational Spectroscopic Techniques for the Detection of Authenticity and Adulteration in Horticultural Products with a Specific Focus on Oils, Juices and Powders
Auteur: Arendse, Ebrahiema
Nieuwoudt, Helene
Magwaza, Lembe Samukelo
Nturambirwe, Jean Fredric Isingizwe
Fawole, Olaniyi Amos
Opara, Umezuruike Linus
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 1 pagina's 1-22
Jaar: 2020-08-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring