Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Potato Flakes (Solanum tuberosum L.) as a Factor Modifying the Rheological Properties of Dough and Limiting the Staling of Gluten-free Bread
 
 
Titel: Potato Flakes (Solanum tuberosum L.) as a Factor Modifying the Rheological Properties of Dough and Limiting the Staling of Gluten-free Bread
Auteur: Witczak, Mariusz
Ziobro, Rafał
Juszczak, Lesław
Korus, Jarosław
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 1 pagina's 65-77
Jaar: 2021-01-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland