Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and Antioxidant Properties Based on Fish Sarcoplasmic Protein/Chitosan Composite Films Containing Ginger Essential Oil Nanoemulsion
 
 
Titel: Physicochemical and Antioxidant Properties Based on Fish Sarcoplasmic Protein/Chitosan Composite Films Containing Ginger Essential Oil Nanoemulsion
Auteur: Cai, Luyun
Wang, Yaru
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 1 pagina's 151-163
Jaar: 2021-01-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland