Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Combined Osmotic and Air Dehydration for the Production of Shelf-Stable White Cheese
 
 
Titel: Combined Osmotic and Air Dehydration for the Production of Shelf-Stable White Cheese
Auteur: Giannoglou, Marianna
Koumandraki, Harikleia
Andreou, Varvara
Dermesonlouoglou, Efimia
Katsaros, George
Taoukis, Petros
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 8 pagina's 1435-1446
Jaar: 2020-06-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland