Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the Thermal Transitions of Spray-Dried and Freeze-Dried Egg Whites by Differential Scanning Calorimetry
 
 
Titel: Comparison of the Thermal Transitions of Spray-Dried and Freeze-Dried Egg Whites by Differential Scanning Calorimetry
Auteur: Zhao, Jin-Hong
Liu, Li-Sha
Sablani, Shyam S.
Peng, Yi-Jiao
Xiao, Hong-Wei
Bai, Jie
Guo, Hong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 8 pagina's 1329-1343
Jaar: 2020-06-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland