Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Electric Field on Pectinesterase Inactivation During Orange Juice Pasteurization by Ohmic Heating
 
 
Titel: Effect of Electric Field on Pectinesterase Inactivation During Orange Juice Pasteurization by Ohmic Heating
Auteur: Funcia, Eduardo S.
Gut, Jorge A. W.
Sastry, Sudhir K.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 13 () nr. 7 pagina's 1206-1214
Jaar: 2020-06-16
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland