Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, Antioxidant, In Vitro Release, and Heat Sealing Properties of Fish Gelatin Films Incorporated with β-Cyclodextrin/Curcumin Complexes for Apple Juice Preservation
 
 
Titel: Physicochemical, Antioxidant, In Vitro Release, and Heat Sealing Properties of Fish Gelatin Films Incorporated with β-Cyclodextrin/Curcumin Complexes for Apple Juice Preservation
Auteur: Wu, Jiulin
Sun, Xinyu
Guo, Xiaoban
Ji, Mingyu
Wang, Jianhua
Cheng, Cui
Chen, Li
Wen, Cuilian
Zhang, Qiqing
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2017) nr. 2 pagina's 447-461
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland