Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of Anthocyanins from Grape Skins by Whey Protein Isolates and Different Polymers
 
 
Titel: Microencapsulation of Anthocyanins from Grape Skins by Whey Protein Isolates and Different Polymers
Auteur: Stănciuc, Nicoleta
Turturică, Mihaela
Oancea, Ana Maria
Barbu, Vasilica
Ioniţă, Elena
Aprodu, Iuliana
Râpeanu, Gabriela
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 9 pagina's 1715-1726
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring