Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of Tender Coconut Water by Spray Drying: Effect of Moringa oleifera Gum, Maltodextrin Concentrations, and Inlet Temperature on Powder Qualities
 
 
Titel: Microencapsulation of Tender Coconut Water by Spray Drying: Effect of Moringa oleifera Gum, Maltodextrin Concentrations, and Inlet Temperature on Powder Qualities
Auteur: Nambiar, Reshma B
Sellamuthu, Periyar Selvam
Perumal, Anand Babu
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 9 pagina's 1668-1684
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring