Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Application of Vacuum Frying as a Furan and Acrylamide Mitigation Technology in Potato Chips
 
 
Titel: Application of Vacuum Frying as a Furan and Acrylamide Mitigation Technology in Potato Chips
Auteur: Mariotti-Celis, María S.
Cortés, Pablo
Dueik, Verónica
Bouchon, Pedro
Pedreschi, Franco
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 11 pagina's 2092-2099
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland