Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Preliminary LC-IRMS Characterization of Italian Pure Lemon Juices and Evaluation of Commercial Juices Distributed in the Italian Market
 
 
Titel: Preliminary LC-IRMS Characterization of Italian Pure Lemon Juices and Evaluation of Commercial Juices Distributed in the Italian Market
Auteur: Bononi, Monica
Quaglia, Giancarlo
Tateo, Fernando
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 10 pagina's 2824-2831
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring