Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Optimization and Validation Procedure for Elemental Composition of Fresh and Pasteurized Milk in Pakistan Employing Microwave Digestion Followed by ICP-OES: a Contribution to Risk Assessment
 
 
Titel: Optimization and Validation Procedure for Elemental Composition of Fresh and Pasteurized Milk in Pakistan Employing Microwave Digestion Followed by ICP-OES: a Contribution to Risk Assessment
Auteur: Ahmed, Mahmood
Khaleeq, Anum
Huma, Rahila
Qadir, Muhammad Abdul
Shafiq, Muhammad Imtiaz
Israr, Ayesha
Ali, Amir
Shahzad, Shabnam
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 10 pagina's 2933-2942
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring