Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
 
  The Application of FT-MIR Spectroscopy for the Evaluation of Energy Value, Fat Content, and Fatty Acid Composition in Selected Organic Oat Products
 
 
Titel: The Application of FT-MIR Spectroscopy for the Evaluation of Energy Value, Fat Content, and Fatty Acid Composition in Selected Organic Oat Products
Auteur: Reder, Magdalena
Koczoń, Piotr
Wirkowska, Magdalena
Sujka, Katarzyna
Ciemniewska-Żytkiewicz, Hanna
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 3 pagina's 547-554
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland