Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of Vitamin D3 in Meat-Based Ready-To-Eat (RTE) Products: A Comparative Study of Extraction Methods (SPE and DLLME) Using LC–MS/MS
 
 
Titel: Analysis of Vitamin D3 in Meat-Based Ready-To-Eat (RTE) Products: A Comparative Study of Extraction Methods (SPE and DLLME) Using LC–MS/MS
Auteur: Annappa, Harshitha
Tamatam, Anand
Nallamuthu, Ilaiyaraja
Naika, Mahadeva
JH, Lakshmana
Kumar, Dhananjay
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 1702-1713
Jaar: 2024-09-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland