Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Advanced Quantification of Trans Fatty Acids in Biscuits Using Fourier Transform Infrared Spectroscopy with Attenuated Total Reflectance (FT-IR-ATR)
 
 
Titel: Advanced Quantification of Trans Fatty Acids in Biscuits Using Fourier Transform Infrared Spectroscopy with Attenuated Total Reflectance (FT-IR-ATR)
Auteur: Mayer, Júlia Gonçalves
Rosas, Carolina Palma Diniz
de Paiva Anciens Ramos, Gustavo Luis
Domingues, Josiane Roberto
de Lima Araújo, Kátia Gomes
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 1714-1722
Jaar: 2024-09-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland