Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Microwave Assisted Green Extraction of Pectin from Citrus maxima Albedo and Flavedo, Process Optimization, Characterisation and Comparison with Commercial Pectin
 
 
Titel: Microwave Assisted Green Extraction of Pectin from Citrus maxima Albedo and Flavedo, Process Optimization, Characterisation and Comparison with Commercial Pectin
Auteur: Arora, Shubhangi
Kataria, Priyanka
Ahmad, Waseem
Mishra, Ritesh
Upadhyay, Shuchi
Dobhal, Ankita
Bisht, Bhawna
Hussain, Afzal
Kumar, Vinod
Kumar, Sanjay
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 17 () nr. 1 pagina's 105-118
Jaar: 2023-11-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland