Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Simultaneous Determination of the Saponification Value, Acid Value, Ester Value, and Iodine Value in Commercially Available Red Fruit Oil (Pandanus conoideus, Lam.) Using 1H qNMR Spectroscopy
 
 
Titel: Simultaneous Determination of the Saponification Value, Acid Value, Ester Value, and Iodine Value in Commercially Available Red Fruit Oil (Pandanus conoideus, Lam.) Using 1H qNMR Spectroscopy
Auteur: Triyasmono, Liling
Schollmayer, Curd
Schmitz, Jens
Hovah, Emilie
Lombo, Cristian
Schmidt, Sebastian
Holzgrabe, Ulrike
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 16 () nr. 1 pagina's 155-167
Jaar: 2022-09-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland