Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Chemical Characterization of Apricot Kernel: Nutraceutical Composition, Amino Acid, and Fatty Acid Profile
 
 
Titel: Chemical Characterization of Apricot Kernel: Nutraceutical Composition, Amino Acid, and Fatty Acid Profile
Auteur: Alajil, Omar
Sagar, Vidya R.
Kaur, Charanjit
Rudra, Shalini Gaur
Vasudev, Sujata
Chandran, Deepak
Sharma, Kanika
Kumar, Manoj
Lorenzo, Jose M.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 9 pagina's 2594-2604
Jaar: 2022-05-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland