Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Antibody Immobilization on Chitosan/Gelatin-Modified Electrode and Its Application to Bacillus cereus Detection in Cereal-Based Food
 
 
Titel: Characterization of Antibody Immobilization on Chitosan/Gelatin-Modified Electrode and Its Application to Bacillus cereus Detection in Cereal-Based Food
Auteur: Yashini, M.
Auddy, Ishita
Shanmugasundaram, S.
Vidyalakshmi, R.
Sunil, C. K.
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 9 pagina's 2382-2393
Jaar: 2022-04-14
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland