Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Comparative Effect of Cooling on the Physico-chemical-sensory Properties of Ghee from Cow and Buffalo Milk, and Evaluation of the Low-fat Spread Prepared from Cow and Buffalo Milk Ghee
 
 
Titel: Comparative Effect of Cooling on the Physico-chemical-sensory Properties of Ghee from Cow and Buffalo Milk, and Evaluation of the Low-fat Spread Prepared from Cow and Buffalo Milk Ghee
Auteur: Patange, Dnyaneshwar Deverao Deverao
Virshasen Vinayak, Dhanake
Chandran, Deepak
Radha,
Kumar, Manoj
Lorenzo, José Manuel
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 15 () nr. 9 pagina's 2513-2523
Jaar: 2022-05-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland