Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Determination of 5-Hydroxymethyl-2-Furaldehyde in Cooked Japonica Rice Using a Modified QuEChERS Method Combined with Dispersive Liquid-Liquid Microextraction Followed by UPLC-ESI-MS/MS
 
 
Titel: Determination of 5-Hydroxymethyl-2-Furaldehyde in Cooked Japonica Rice Using a Modified QuEChERS Method Combined with Dispersive Liquid-Liquid Microextraction Followed by UPLC-ESI-MS/MS
Auteur: Feng, Tingting
Zhang, Qingxia
Wang, Xuejiao
Xia, Shuqin
Fang, Zhen
Li, Jing
Zhang, Xiaoming
Yu, Jingyang
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 8 pagina's 1838-1848
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland