Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Rapid Determination of Amino Acids in Chinese Wolfberry (Lycium bararum L.) Fruit by Using Fourier Transform Infrared Spectroscopy and Partial Least Square Regression
 
 
Titel: Rapid Determination of Amino Acids in Chinese Wolfberry (Lycium bararum L.) Fruit by Using Fourier Transform Infrared Spectroscopy and Partial Least Square Regression
Auteur: Yu, Xiuzhu
Gao, Yuan
Zhao, Zhong
Gao, Jin-Ming
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 7 pagina's 2436-2443
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland