Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Rapid Analysis of the Essential Oil Components in Dried Lavender by Magnetic Microsphere-Assisted Microwave Distillation Coupled with HS-SPME Followed by GC-MS
 
 
Titel: Rapid Analysis of the Essential Oil Components in Dried Lavender by Magnetic Microsphere-Assisted Microwave Distillation Coupled with HS-SPME Followed by GC-MS
Auteur: Fu, Jihong
Zhao, Jie
Zhu, Yan
Tang, Jun
Verschenen in: Food analytical methods
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 7 pagina's 2373-2382
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland