Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Texture and Microstructure of Gelatin/Corn Starch-Based Gummy Confections
 
 
Titel: Texture and Microstructure of Gelatin/Corn Starch-Based Gummy Confections
Auteur: Marfil, Paulo H. M.
AnhĂȘ, Ana C. B. M.
Telis, Vania R. N.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 7 (2012) nr. 3 pagina's 236-243
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland