Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Thermal Stability of the Iron–Lactoferrin Complex in Aqueous Solution is Improved by Soluble Soybean Polysaccharide
 
 
Titel: Thermal Stability of the Iron–Lactoferrin Complex in Aqueous Solution is Improved by Soluble Soybean Polysaccharide
Auteur: Ueno, Hiroshi M.
Ueda, Noriko
Morita, Momoko
Kakehi, Yuji
Kobayashi, Toshiya
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 7 (2012) nr. 3 pagina's 183-189
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland