Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Moisture Adsorption Isotherms, Thermodynamic Properties and Estimated Maximum Storage Time of Flours of Rhynchophorus Phoenicis and Imbrasia Truncata Larvae
 
 
Titel: Moisture Adsorption Isotherms, Thermodynamic Properties and Estimated Maximum Storage Time of Flours of Rhynchophorus Phoenicis and Imbrasia Truncata Larvae
Auteur: FOGANG MBA, Aymar Rodrigue
KANSCI, Germain
LOISEL, Catherine
GENOT, Claude
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 4 pagina's 895-910
Jaar: 2024-05-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland