Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Physical Chemistry of the Egg-and-Lemon Sauce
 
 
Titel: Physical Chemistry of the Egg-and-Lemon Sauce
Auteur: Chatziapostolou, Efstratios
Papadimitriou, Eleni
Lousinian, Sylvie
Zinoviadou, Kyriaki
Makris, Georgios
Ritzoulis, Christos
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 4 pagina's 1177-1191
Jaar: 2024-09-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland