Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Cold-Set Gelation of Soybean and Amaranth Proteins by Hydration of Freeze-Dried Protein Previously Denatured in the Presence of Calcium
 
 
Titel: Cold-Set Gelation of Soybean and Amaranth Proteins by Hydration of Freeze-Dried Protein Previously Denatured in the Presence of Calcium
Auteur: Marinacci, Anabella
Piermaria, Judith
Speroni, Francisco
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 2 pagina's 284-297
Jaar: 2023-12-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland