Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Rehydration Time, Temperature and Ultrasound Treatment on Rehydration, Quality and Structure Properties of Low Moisture Texturized Soybean Protein
 
 
Titel: Effects of Rehydration Time, Temperature and Ultrasound Treatment on Rehydration, Quality and Structure Properties of Low Moisture Texturized Soybean Protein
Auteur: Wang, Rui-Xue
Li, Ying-Qiu
Sun, Gui-Jin
Wang, Chen-Ying
Liang, Yan
Hua, Dong-Liang
Chen, Lei
Mo, Hai-Zhen
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 18 () nr. 3 pagina's 411-420
Jaar: 2023-03-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland