Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Structural Properties of Egg Yolks Modify In-vitro Lipid Digestion
 
 
Titel: Structural Properties of Egg Yolks Modify In-vitro Lipid Digestion
Auteur: Xu, April X.
West, Elizabeth A. L.
Nasr, Pedram
Zhou, Zhitong
Corradini, Maria G.
Wright, Amanda J.
Joye, Iris J.
Rogers, Michael A.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 1 pagina's 93-105
Jaar: 2021-11-06
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland