Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Soy Protein Isolate Hydrolysates Obtained under High Hydrostatic Pressure on Pasting and Short-Term Retrogradation Behavior of Maize Starch
 
 
Titel: Influence of Soy Protein Isolate Hydrolysates Obtained under High Hydrostatic Pressure on Pasting and Short-Term Retrogradation Behavior of Maize Starch
Auteur: Guan, Haining
Diao, Xiaoqin
Han, Jianchun
Kong, Baohua
Liu, Dengyong
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 3 pagina's 395-405
Jaar: 2021-06-12
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland