Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Increasing the Bioaccessibility of Antioxidants in Tomato Pomace Using Excipient Emulsions
 
 
Titel: Increasing the Bioaccessibility of Antioxidants in Tomato Pomace Using Excipient Emulsions
Auteur: Nemli, Elifsu
Ozakdogan, Sinem
Tomas, Merve
McClements, David Julian
Capanoglu, Esra
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 3 pagina's 355-364
Jaar: 2021-05-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland