Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and Antibacterial Properties of Sodium Tripolyphosphate/ε-Polylysine Complexes and their Application in Cooked Sausage
 
 
Titel: Physicochemical and Antibacterial Properties of Sodium Tripolyphosphate/ε-Polylysine Complexes and their Application in Cooked Sausage
Auteur: Meng, Yuecheng
He, Xingfen
Guo, Liang
Xu, Yuyan
Fang, Sheng
Li, Yanhua
Chen, Jie
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 3 pagina's 415-425
Jaar: 2021-06-29
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland