Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  How Yeast Impacts the Effect of Ascorbic Acid on Wheat Flour Dough Extensional Rheology
 
 
Titel: How Yeast Impacts the Effect of Ascorbic Acid on Wheat Flour Dough Extensional Rheology
Auteur: Beghin, Alice S.
Ooms, Nand
Brijs, Kristof
Pareyt, Bram
Moldenaers, Paula
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 3 pagina's 406-414
Jaar: 2021-06-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland