Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Investigations into the Structure-Function Relationship of the Naturally-Derived Surfactant Glycyrrhizin: Emulsion Stability
 
 
Titel: Investigations into the Structure-Function Relationship of the Naturally-Derived Surfactant Glycyrrhizin: Emulsion Stability
Auteur: Ralla, Theo
Salminen, Hanna
Braun, Katharina
Edelmann, Matthias
Dawid, Corinna
Hofmann, Thomas
Weiss, Jochen
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 15 () nr. 3 pagina's 288-296
Jaar: 2020-01-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland