Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Hydrolysed Gelatin-Derived, Solvent-Free, Electrospun Nanofibres for Edible Applications: Physical, Chemical and Thermal Behaviour
 
 
Titel: Hydrolysed Gelatin-Derived, Solvent-Free, Electrospun Nanofibres for Edible Applications: Physical, Chemical and Thermal Behaviour
Auteur: Ricaurte, Leidy
Tello-Camacho, Edisson
Quintanilla-Carvajal, Maria Ximena
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 15 () nr. 1 pagina's 133-142
Jaar: 2019-10-02
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland