Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Lipid Phase Composition of Excipient Emulsions on Curcumin Solubility, Stability, and Bioaccessibility
 
 
Titel: Influence of Lipid Phase Composition of Excipient Emulsions on Curcumin Solubility, Stability, and Bioaccessibility
Auteur: Zou, Liqiang
Zheng, Bingjing
Zhang, Ruojie
Zhang, Zipei
Liu, Wei
Liu, Chengmei
Zhang, Guodong
Xiao, Hang
McClements, David Julian
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 11 (2016) nr. 3 pagina's 213-225
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland