Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The Colloidal Behavior of Pectin Containing Water in Oil Emulsions as a Function of Emulsifier Concentration
 
 
Titel: The Colloidal Behavior of Pectin Containing Water in Oil Emulsions as a Function of Emulsifier Concentration
Auteur: Massel, Valerie
Alexander, Marcela
Corredig, Milena
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 10 (2014) nr. 1 pagina's 57-65
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland