Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  X-ray Scattering: A Structure Based Method for the Assessment of fat Quality and fat Content in Beef Products
 
 
Titel: X-ray Scattering: A Structure Based Method for the Assessment of fat Quality and fat Content in Beef Products
Auteur: Elshemey, Wael M.
Rady, Aya S
Dakrory, Amira
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 10 (2014) nr. 1 pagina's 76-82
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland