Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Main Fruits, Tubers and Legumes Traditionally Consumed in the Andean Regions of Ecuador as a Source of Health-Promoting Compounds
 
 
Titel: Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Main Fruits, Tubers and Legumes Traditionally Consumed in the Andean Regions of Ecuador as a Source of Health-Promoting Compounds
Auteur: Pérez-Balladares, Doménica
Castañeda-Terán, Michael
Granda-Albuja, María G.
Tejera, Eduardo
Iturralde, Gabriel
Granda-Albuja, Silvana
Jaramillo-Vivanco, Tatiana
Giampieri, Francesca
Battino, Maurizio
Alvarez-Suarez, José M.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 74 (2019) nr. 3 pagina's 350-357
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland