Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Effects of oregano and rosemary essential oils on the physicochemical, microbiological and organoleptic characteristics of fresh cheese
 
 
Titel: Effects of oregano and rosemary essential oils on the physicochemical, microbiological and organoleptic characteristics of fresh cheese
Auteur: Benassila, Sanaa
Boussif, Kaoutar
El Hizazi, Said
Mamouni, Rachid
Achemchem, Fouad
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland