Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Effect of whey and grape pomace addition on the physicochemical and sensory characteristics of fermented dairy beverages
 
 
Titel: Effect of whey and grape pomace addition on the physicochemical and sensory characteristics of fermented dairy beverages
Auteur: de Mello, Débora Lourenço Lemos
Sumera, Laines Cassiano
Sampaio, Aderson Reginaldo
Barros, Beatriz Cervejeira Bolanho
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland