Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Toward a Healthy and Environmentally Sustainable Campus Food Environment: A Scoping Review of Postsecondary Food Interventions
 
 
Titel: Toward a Healthy and Environmentally Sustainable Campus Food Environment: A Scoping Review of Postsecondary Food Interventions
Auteur: Lee, Kirsten M
Dias, Goretty M
Boluk, Karla
Scott, Steffanie
Chang, Yi-Shin
Williams, Tabitha E
Kirkpatrick, Sharon I
Verschenen in: Advances in nutrition
Paginering: Jaargang 12 () nr. 5 pagina's 1996-2022
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: © The Author(s) 2021. Published by Oxford University Press on behalf of the American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland