Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Processing on the Enzymatic Liberation of Lysine and Arginine from Soybean Oil Meal
 
 
Titel: The Effect of Processing on the Enzymatic Liberation of Lysine and Arginine from Soybean Oil Meal
Auteur: Clandinin, D.R.
Robblee, A.R.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 46 () nr. 4 pagina's 525-530
Jaar: 1952
Inhoud:
Uitgever: American Institute of Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland