Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the stability of a red organic wine through hydroxytyrosol supplementation at bottling: A time-dependent analysis
 
 
Titel: Enhancing the stability of a red organic wine through hydroxytyrosol supplementation at bottling: A time-dependent analysis
Auteur: Ceci, Adriana Teresa
Darnal, Aakriti
Poggesi, Simone
Betnga, Prudence Fleur Tchouakeu
Longo, Edoardo
Nicolodi, Renzo
Davis, Reeta
Walsh, Meg
O'Connor, Kevin E.
Altieri, Enrico Angelo
Trevisan, Fabio
Mimmo, Tanja
Boselli, Emanuele
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland