Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced extraction of antioxidant phenolics: Quercetin, Kaempferol, Gallic Acid, Syringic Acid, and Epicatechin from fresh berries and their waste using Ultra-Turrax and Ultrasonication
 
 
Titel: Enhanced extraction of antioxidant phenolics: Quercetin, Kaempferol, Gallic Acid, Syringic Acid, and Epicatechin from fresh berries and their waste using Ultra-Turrax and Ultrasonication
Auteur: Vázquez-Vázquez, José
Barajas-Salazar, Mariana
Casas-Godoy, Leticia
Alcázar-Valle, Montserrat
Arellano-García, Luis
Barrera-Martínez, Iliana
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland