Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of popping and milling on physical, chemical, structural, thermal properties and angle of repose of amaranth seed (Amaranthus cruentus L.) and finger millet (Eleusine coracana L. Gaertn) from Udhagamandalam
 
 
Titel: Effect of popping and milling on physical, chemical, structural, thermal properties and angle of repose of amaranth seed (Amaranthus cruentus L.) and finger millet (Eleusine coracana L. Gaertn) from Udhagamandalam
Auteur: Dharshini, S Sai
Meera, M
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland