Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of amino compounds on the volatile compounds and antioxidant activity of Maillard reaction products of enzymatic hydrolyzed cabbage leaves
 
 
Titel: Effect of amino compounds on the volatile compounds and antioxidant activity of Maillard reaction products of enzymatic hydrolyzed cabbage leaves
Auteur: Fadel, Hoda Hanem Mohamed
Lotfy, Shereen Nazeh
Asker, Mohsen Mohamed Selim
Mahmoud, Manal Gomaa
Abd El-Aleem, Fatma Shafik
Ahmed, Mohamad Yehia Sayed
Saad, Rasha
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland